Open

Banden en Montage

De beste autobanden en montage-opties vindt u bij Carteam M.E. Automotive

Carteam M.E. Automotive

Nieuwe banden

Een beschadiging aan uw autobanden kan uw rijervaring flink verstoren. Dat is vervelend, want u brengt waarschijnlijk best veel tijd door in uw voertuig. Sterker nog: de gemiddelde Nederlander brengt 20% van zijn leven in de auto door! De goede kwaliteit van uw autobanden is daarom heel belangrijk.

Bij Carteam M.E. Automotive nemen we het onderhoud van uw autobanden serieus. Onze vakkundige monteurs staan garant voor de kennis en het vakmanschap dat uw auto verdient. Of u nu langskomt voor een controle of voor de banden-montage, bij ons is uw auto altijd in goede handen. Vertrouw uw auto toe aan Carteam M.E. Automotive en binnenkort kunt u weer veilig en comfortabel de weg op.

 Plan UW AFSPraAK IN

Wat zijn de voordelen van banden-montage bij Carteam M.E. Automotive?

  • Betaalbare banden-montage
  • Gegarandeerd vakwerk
  • Behoud van fabrieksgarantie

Welke autobanden kunt u laten monteren?

Er zijn verschillende soorten autobanden die u onder uw auto kunt laten monteren:

  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • All-season banden

Afspraak maken

Carteam M.E. Automotive
Carteam M.E. Automotive

De juiste banden voor uw voertuig

Elk voertuig heeft specifieke eisen als het gaat om autobanden. Zo zijn er bijvoorbeeld bestelwagens die regelmatig een zware vracht vervoeren, waarvoor bestelwagenbanden de beste optie zijn. Caravanbanden zijn speciaal ontworpen om het zware gewicht en de hogere wieldruk van campers, caravans en busjes aan te kunnen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste autobanden voor uw voertuig.

Afspraak maken

Auto onderhoud

Waarom Carteam M.E. Automotive?

Bij Carteam M.E. Automotive staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam M.E. Automotive is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN